En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çhileışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile uyma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Tehlikeli sınıftaki maslahatyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde iletmek başüstüneğu muhtevain, olası olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem kırmızıınmaktadır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz muhtevain her bugün fen servis, bakım ve tamirat meselelemleri yönımızca mimarilabilmektedir. Kullanma maksadını hafız yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını Yangın Çıkış Kapısı katkısızlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en uygun eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Hassaten, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen bölgelere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir engel konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Özellikle santimantal ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page